038 222 232

Kërko Listo Hotelet

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Numri i yjeve:
 • Cmimi:
  • Numri i yjeve:
  • Cmimi:
  Kerko

Skijime

 • Data/Qëndrimi:
  -
 • Shteti:
 • Destinacioni:
 • Cmimi:
 • Kerko

/
Regjistrohu për oferta speciale.
+
.
Hoteli / Yjet / Shërbimi Regjioni Netët Çmimi
Sun Fire Beach 4* AI Alanya 7netë 379€
Galaxy Beach 4* AI Alanya 7netë 375€
MC Arancia Resort 5* UAI Alanya 7netë 468€
Saphir Hotel 4* AI Alanya 7netë 470€
Fame Res. Kemer 5* FSAI Kemer 7netë 561€
Long Beach Resort Alanya 7netë 618€
Crystal Admiral 5* UAI Side 7netë 582€
Starlight Convention 5* UAI Side 7netë 642€
Fame Res. Lara 5* FSAI Antalya 7netë 705€
Crystal Deluxe Resort 5* UAI Kemer 7netë 645€
Crystal Family Resort 5* UAI Belek 7netë 687€
.
Hoteli / Yjet / Shërbimi Mosha Netët Çmimi
Marti Myra Hotel 11.99 vjeç 7netë 677€
Amara Marine 12.99+6.99v 7netë 656€
Kervansaray Lara 13.99 vjeç 7netë 603€
Limak Atlantis Deluxe 14.99 vjeç 7netë 830€
Amara Dolce Vita 12.99+6.99v 7netë 808€
Club Phaselis 14.99+8.99 7netë 656€
Susesi Luxury 12.99+6.99 7netë 1170€
.
Aranzhmani Nisja Ditët Çmimi
Aromë vere në Sarandë 21.05.15 4ditë 99€
Pas lotit të Teutës 22.05.15 3ditë 99€
.
Hoteli / Yjet / Shërbimi Regjioni Netët Çmimi
Amara Dolce Vita 5* UAI Kemer 7netë 757€
Amara Wing Resort 5* UAI Kemer 7netë 687€
Rixos Premium Tek. 5* UAI Kemer 7netë 729€
Rixos Sungate 5* AEAI Kemer 7netë 757€
Kaya Palazzo 5* PAI Belek 7netë 845€
Rixos Premium Bel. 5* UAI Belek 7netë 964€
Gloria Serenity 5* AIS Belek 7netë 992€
Delphin Imperial 5* UAI Antalya 7netë 1002€
Crystal Sunset Luxury 5* UAI Side 7netë 722€
Royal Alhambra 5* UAI Side 7netë 785€
Royal Adam & Eve 5* Belek Belek 7netë 827€
Royal Holiday Palace 5* UAI Antalya 7netë 841€
Cornelia Diamond Golf 5* DAI Belek 7netë 915€
Calista Luxury 5* AAI Belek 7netë 1013€
Regnum Carya Gold 5* LAI Belek 7netë 1420€
Mardan Palace 5* LAI Antalya 7netë 1093€
.
Hoteli / Yjet / Sherbimi Regjioni Netët Çmimi
Sueno Deluxe 5* UAI Belek 7netë
Royal Taj Mahal 5* UAI Side 7netë 650€

Vera Seagate Resort

Kemer, Turqi
prej 539 €

Crystal Admiral

Side, Turqi
prej 485 €

Amara Dolce Vita

2 fëmijë Gratis: i pari 11.99v. dhe i dyti 6.99v.
Kemer, Turqi
prej 808 €

Amara Wing Resort

I shkëlqyer, për të gjitha moshat...
Kemer, Turqi
prej 733 €

Granada Luxury Resort

Alania, Turqi
prej 643 €

Amara Club Marine

Hotel familjar, me shumë gjelbrim!
Kemer, Turqi
prej 656 €

Club Hotel Phaselis

Kemer, Turqi
prej 656 €

Kervansaray Lara

2 fëmijë Gratis: i pari 13.99v. dhe i dyti 13.99v.
Antalya-Lara, Turqi
prej 603 €

Fame Residence Kemer

Kemer, Turqi
prej 540 €

MC Arancia Resort

Alania, Turqi
prej 468 €

Royal Adam & Eve

Belek, Turqi
prej 827 €

Aromë vere në Sarandë

Saranda, Shqiperia
99 €

Pas lotit të Teutës

Ulqin, Mal të Zi
99 €